fredag 14 november 2014

Älskare Sökes

Älskare sökes Göteborg

Kvinna på 24 år söker älskare för intima seriösa,diskreta träffar runt Göteborg.100% Diskretion ges och krävs.

Svara på denna annons
1,Skriv ÄLSG i ett sms
2,Skicka det till nummer 72456
3,Följ instruktionerna i svaret
Kostnad 200:-+ev trafikavgift

3 kommentarer:

Anonym sa...

JAG HITTADE MIN ÄLSKARE VIA KONTAKTANNONS
Jag skilde mig efter 15 års äktenskap. Det var svårt att kunna hämta sig efter det, och därför bestämde jag mig för att inte utsätta mig för den risken igen, åtminstone inte med detsamma. Det måste finnas andra sätt att leva sitt liv.
Jag har svårt för att vara utan sex alltför länge åt gången och därför föreslog en av mina väninnor - som också är ensamstående - att jag skulle annonsera efter en älskare. Hon hade själv goda erfarenheter så den idén nappade jag på och upptäckte att det passade mig perfekt. Kanske just för att jag inte letade efter Den Rätte eller hade skyhöga förväntningar om äkta och livslång kärlek.
Jag skrev i annonsen att jag var ute efter en god älskare och om vi också kunde bli vänner så var det ett plus. Men jag poängterade att det inte var en livsledsagare eller försörjare jag var ute efter. Jag kom i kontakt med en man och han är fortfarande min älskare. Vi är överens om att vi ringer när vi har lust och det fungerar till bådas tillfredsställelse. Vi passar ihop i sängen - och vi respekterar varandra.

Eva 42

Anonym sa...

UTNYTTJA FRIHETEN OCH MÖJLIGHETERNA
Oavsett hur du lägger upp ditt liv så gör klart för dig vad du vill på den fria, erotiska marknaden.
Ditt liv som fri fågel kan ge härliga upplevelser men också utveckla sig till något du helst vill komma ur så fort som möjligt.
Ett liv som singel kan vara ett särdeles hårt jobb, men i stället för att vara ledsen och gråta i kudden så tänk på allt det positiva du har möjlighet att göra. T ex att kunna säga ja till upplevelser med trevliga och spännande människor. Och ett liv fyllt av frihet till utveckling på alla möjliga områden.
Ett liv med tillfälliga, erotiska förbindelser kräver att man vet vad man gör och att man är inställd på att stöta på lite av varje. Du ska kunna sätta gränser och välja till och från. Använd det lilla ordet nej vid rätt tidpunkter.
Var kritisk. Vad är det du lägger märke till hos andra? Markera din egen standard och kompromissa inte. Inled t ex aldrig ett förhållande efter devisen "det är bättre än ingenting".

Anonym sa...

FÖRDELAR MED SINGELSEX
Du är ensam. Inga barn, ingen partner som tycker att banaliteter som disk, tvätt och matlagning är viktigare än just den här helgen. Jobb och karriär får ta precis så mycket plats de vill.
Du bestämmer själv om helgen ska fördrivas tillsammans med vänner eller om du ska ta en sväng till Rom eller Stockholms skärgård. Ingen lägger sig i om du jobbar, reser eller spelar tennis två gånger i veckan. Du är singel, du är din egen chef.
Men även om du har valt att leva ensam och inte vill dela din tillvaro med en partner behöver du kanske ändå sex, värme och närhet.