fredag 21 juni 2013

studentannonser Uppsala

Dating på nätet
Tillhör du dem som ganska intensivt har ägnat mycket tid och måda åt dating på nätet och som kämpar med att få kontakt? Kanske lämnar du förfrågningar och försöker skapa kontakter men har svart att få svar? Inget konstigt med det. Nästan alla som ägnar sig åt dating på nätet, får kämpa med att få till en träff i verkligheten. Men det finns alternativ för den som vill få till en träff i verkligheten.
Dating i verkligheten


Kontaktannonser – En kontaktannons ökar chansen att hitta kärleken på nätet



Sätt in Kontaktannons



Svara på Kontaktannons


Kontaktannonser


Att träffa någon eller rättare sagt göra någon intresserad av dig genom att skriva en kontaktannons är enklare sagt än gjort. För det första finns det ingen mirakelannons för nätdejting som gör alla intresserade eftersom vi alla har olika smak. Undersökningar visar att man läser kontaktannonser på internet på samma sätt som i tidningen. Korta annonser med foto prioriteras, mycket text utan foto väljs ofta bort. Det finns bra tips som ökar svarfrekvensen på just din kontaktannons på nätet eller i tidning.



Tala sanning i annonsenDu bör inte överdrivet försköna dig själv. Även om detta inte märks för den som läser din kontaktannons kan det vara avgörande för varför ni senare träffas. Har du då överdrivet saker om dig kommer du helt säkert framstå som oattraktiv för din date. En dålig start. Håll dig till sanningen men berätta den med glimten i ögat, det är viktiga tips för att lyckas med att detja någon på nätet!



Bilden i kontaktannonsenOm du inte är snygg så ta en rolig eller spännande bild på dig när du tex lagar mat i köket i kockkläder eller varför inte på en kamel i Egypten. Sådana bilder fokuserar på dig som en person som gillar att laga mat samt gillar äventyrsresor i främmande kulturer. En sådan person gillar nästan alla och det blir mer fokus på dig och dina intressen. Är du en person som ser bra ut kanske du ska lägga ut bilder där du ser glad och personlig ut. Bilder på snygga människor i modellposer i kontaktannonser lockar till sig svar som du kanske inte vill ha när du håller på med internet dejting.



Om dina intressenDe flesta kontaktannonser avsedda för nätdejting innehåller presentationer som ser skrämmande lika ut. De flesta verkar gilla promender, resa, film/bio och är rökfria. Det är viktigt att du i din annons visar din passion för ett intresse, det säger mer om dig än intresset i sig. Exempel; ”italiensk mat är min passion, inte bara för smaken utan för matkulturen runtomkring och medelhavskänslan.” Exempel; mitt bästa resminne var de magiska solnedgångarna och varma skyfallen i Juan Griego, Venezuela”. Detta låter bättre än jag gillar mat och resor!



Om dina laster
Om du röker är det bra om du slutar, av flera skäl. Många ickerökare väljer bort rökare direkt i sina val. Generellt gäller givetvis i kontaktannonsen att du framhäver det som är positivt med dig och inte talar om det negativa.




Håll din beskrivning kort
Det är viktigt att du inte skriver för mycket och för detaljerat. Anledningen är att det är svårt att ta till sig för mycket information på kort tid. Läser man igenom ett antal annonser är det lätt att man börjar sålla lite om det är för mycket text i en del annonser. En del saker i din annons kan du beskriva mer utförligt men gör dina val väl!






Var rolig och lättsam
Om du kan försök vara lite rolig och lättsam i din beskrivning. Skriv inte i annonsen att du har sjuk humor, det tycker alla människor om sig själv. Det är ett bra råd att inte använda sig av könsindelad eller politiskt laddad humor i en kontaktannons. Däremot är det ganska kul när personer skriver roliga saker om sitt utseende eller personlighetsdrag. Exempel:”jag är en ganska ärlig person …”




Berätta något personligt
Detta tips kan vara det som gör att du får svar eller också anledningen till att du inte får några svar på din kontaktannons. Du kan skriva kort om nåt viktigt som hänt i ditt liv vid någon period eller tidpunkt. Exempel; ”en vän till mig dömdes oskyldig för ett brott, detta har fått mig intresserad av juridik”. Exempel; ” i barndomen bodde jag i xxxx, detta har påverkat mig mycket som vuxen”. Denna typ av personliga meningar gör att folk vill veta mer om dig, vad din vän dömdes för och om du ska läsa till advokat samt vad det är som påverkat dig med där du bodde som barn. Det blir lättare för personen som kontaktar dig att samtala och inleda en konversation med dig om du berättar något som är spännande och personligt om dig. Givetvis måste du ha omdöme, det är inte bra att skriva saker som är direkt personliga eller väcker avsmak hos dem som läser din kontaktannons. Om konsten att skriva en
kontaktannons.




Stava rätt och ordval i kontaktannonsen
När du är klar med din kontaktannons kontrollera den omsorgsfullt. Först letar du efter stavfel och därefter tittar du på dina ordval. En glad och positiv ton är alltid att föredra. Exempelvis kan du skriva att du är 52 år ung och singel istället för en frånskild 52 åring. Ett sista viktigt tips är att du låter en eller flera vänner läsa kontaktannonsen av samma kön som de personer den är avsedd för. Ta till dig kritik och gör de sista förändringarna till en perfekt kontaktannons!


Kontaktsajt,Kontaktsajter,Kontaktannonser,


Kontaktannonser


Tjej söker Tjej

Par söker Kille

Kille söker Tjej

Tjej söker Kille

Par söker Tjej

Tjej söker Par

Modell Finnes

Modell Sökes

Par söker Par

Älskare Sökes

Älskarinna Sökes

Inga kommentarer: