måndag 5 augusti 2013

Framgång i kärlek

Att lyckas i kärlek och relationer.

Tydliga mål
För att lyckas med en kontaktannons,måste man sätta upp tydliga mål.(med lyckas menar vi att få till ett fysiskt möte snarast,om man inte bara är ute efter ett evigt mailande med olika nickname)
Mycket snack och lite verkstad är ett ordspråk du känner till,så kan det ofta vara med Kontaktannonser. Det är väldigt viktigt att komma ihåg att det är stor skillnad på en dröm och på ett verkligt möte. Allt kan börja som en dröm men för att nå resultat måste du omvandla drömmen till verklighet och även en handlingsplan för att uppnå dina målsättningar.





Här på Birka Dating Kontaktannonser så brinner vi för att säkerställa att vår hemsida är en trygg och säker miljö där du kan lära känna underbara människor som använder vår sajt. Med detta i åtanke, var vänlig och behandla alla kontaktannonser,respektive människa med respekt och gör allt du kan för att se till att atmosfären på sajten fortsätter vara vänlig, öppen och en trevlig plats för alla att vara på. Om du ser något misstänksamt beteende, tveka inte att rapportera det så att vi kan vidta åtgärder så snart vi kan.
 

 
Våra åtagande

Vi på Birka Dating vill att du ska trivas som annonsör hos oss! Här är några av de saker vi gör för att hålla en hög kvalitet på vår tjänst och skapa en trygg och trevlig atmosfär på kontaktsajten.
 


Kvalitetskontroll

För att alla annonsörer ska hålla en hög kvalitet kontrollerar vår annonssupport alla texter och bilder manuellt innan de publiceras,eller vidarebefordras. Vi går också kontinuerligt igenom sajten för att upptäcka avvikande beteenden. Hör av dig till oss direkt om någon annonsör skulle bete sig opassande mot dig!
 

Anonymitet
Birka Dating har en omfattande integritetspolicy och vi lämnar aldrig ut dina kontaktuppgifter (som t.ex. e-postadress,telefonnummer) till andra annonsörer,utan din önskan. All kommunikation inom tjänsten sker helt anonymt.
 


Välj vem som kan kontakta dig

Du väljer helt vem som ska få tillgång till dina privata kontaktuppgifter.
 

Säkerhetstips
Birka Dating är det bästa ställe att bygga upp kärleksfulla relationer på. Oavsett om du bestämmer dig för att bara hålla kontakt online eller träffa personer i verkliga livet så är det viktigt att tänka på några saker. I såväl den virtuella som den verkliga världen är sunt förnuft ditt bästa skydd.


Tack för ditt samarbete och Lycka Till!


Inga kommentarer: