tisdag 5 mars 2013

Kontaktannonser


Enda sättet att förbättra en verksamhet är att fråga er som besöker verksamheten vad ni tycker. Utifrån era svar kan man dra slutsatser av vad som behöver förändras.
Tack för er  hjälp till att förbättra!

Tyck till om våra kontaktannonser   genom att lämna en kommentar!



22 kommentarer:

Anonym sa...

Äntligen en sida som det händer något på o inte bara tomt snack!Mia

Anonym sa...

Mycket bra resultat av kontaktannonser på nätet.

Anonym sa...

Fann mannen i mitt liv ganska snart och vi är nu ett par och livet har fått ytterligare en dimision fyllt av kärlek.

Anonym sa...

Mycket över våra förväntningar på kort tid!

Anonym sa...

Överraskande resultat

Anonym sa...

Mycket bra!

Anonym sa...

Här hittar man likasinnade män och kvinnor

Anonym sa...

Mycket bra dejtingsida,som ger utdelning.

Anonym sa...

Att kärleken slår till bara sådär som en blixt från klarblå himmel, det är bara sånt man läst om och tänkt ja, ja. Men att det någon gång ska hända en själv känns högt osannolikt,nu har det slagit in.

Anonym sa...

Erotiska Kontaktannonser!Välkommen till Birka Dating en mötesplats för människor med en gemensam livsstil. Här får ni möjlighet att kontakta seriösa par,Tjejer och Killar!Här kan du söka bland singlar och lära känna nya människor. Här finns verktyg och funktioner som gör det enkelt för dig att hitta någon att dejta eller umgås med. Powered By Birka Dating.

Anonym sa...

Birka Dating är en exklusiv seriös datingsida,som verkar för kvalitet före kvantitet,med tonvikt på stil,sekretess,anonymitet och resultat.

Det bästa som har hänt mig.

Anonym sa...

Vilken är den bästa datingsidan?
Är dejtingsajter som tar betalt bättre än gratis dejtingsajter?

Eftersom det inte kostar något att vara medlem på gratis dejtingsajter är sannolikheten att stöta på falska profiler och potentiella "scams" större. Singlar som dejtar på betalsidor är oftast seriösare eftersom de varit villiga att betala för att få hjälp med att hitta kärleken.

Dejtingsajter som tar betalt har generellt sett mer avancerade meddelandefunktioner, sökfunktioner och profilinställningar. Många betalsidor hjälper dessutom till med matchmaking, som ska göra det lättare att träffa den rätta.

Anonym sa...

Den här sidan borde man fått tips om mycket tidigare,att det gör sååå stor skillnad i resultat var för mig helt nytt.Har varit medlem i ett antal seriösa kontaktförmedlingar som publicerar kontaktannonser och fått mängder med svar som helt enkelt kan summeras i noll noll resultat tidigare.Mycket nöjd med Birka Datings kontaktannonser.

Anonym sa...

Jag gick in på kontaktannonser och sökte efter tjejer från Göteborg då jag precis flyttat dit från Kalmar.Jag fastnade för Birka Dating där jag hittade en toppentjej direkt som jag nu delar mitt liv med.

Anonym sa...

Vi träffades via Birka Dating och fann verkligen den där tvillingsjälen som man bara går och drömmer om i fantasin. Allt stämmer och bitar som man inte trodde fanns faller på plats. Det är så befriande att få älska och älskas. Det finns inga hinder och inget är omöjligt, bara lycka. Nu tänker vi planera för ett liv tillsammans och vi längtar efter att komma till den där vardagen som man kanske annars smiter från, men vi vill ha den med varandra, för den är en bit av oss själva. Vi hoppas verkligen att andra finner sin kärlek och tvillingsjäl, för lyckan är större än störst

Anonym sa...

Mycket bra!

Anonym sa...

Vill härmed utfärda högsta betyg för kontaktannonser till Birka Dating

Anonym sa...

Här hittar du all information som du kan behöva om kontaktannonser på nätet och nätdejting

Anonym sa...

Svenska kvinnor & tjejer är vackrast i världen

Det är ett faktum att världens vackraste kvinnor kommer från Sverige. Deras vänliga ansikten i kombination med perfekta kroppar och sexiga rörelser är sannolikt det som gör män så attraherade av svenska kvinnor.
Det finns fler snygga, sexiga tjejer i Sverige än i något annat land i världen. Det är därför så många män drömmer om att hitta sin egen svenska kvinna, sin egen svenska skönhet.

Anonym sa...

Det finns många olika typer av kontaktannonser tillgängliga via Internet, tidningar, och telefonnummer idag – och många spännande förhållanden har påbörjats på detta sätt. Det är ett helt legitimt sätt att träffas nu för tiden – ingen skam med att berätta att ”vi träffades via kontaktannonser på Internet”. En utav nackdelarna är dock att det ofta kostar pengar. Men om man på allvar söker det som kontaktannonser kan erbjuda finns det få alternativ.

Du kan smygstarta genom att testa någon av de många gratistjänster som finns – problemet är att du kommer att stöta på många oseriösa annonser, och du kan inte vara säker på att det som beskrivs är sanningen. Däremot finns det många delar av den här världen som kan vara mycket bra att öva på – hur man skriver en lockande beskrivning, och hur man svara på mail, och hur mail skriver mail till de man är intresserad utav att träffa.

När du hittat några kontaktannonser som du tror passar för dig gäller det att påbörja kontakten på rätt sätt. Se till att du är trygg genom att kommunicera genom tjänstens inbyggda mail-program. Lämna aldrig ut ditt telefonnummer eller din adress redan från början. Om du skickar dina meddelanden genom tjänsten kommer du att kunna få lite anonymitet, och du kan blocka någon som du inte vill prata med mer. Det är lite svårare ifall han eller hon har ditt telefonnummer.

Om du ska ta steget och träffa någon ifrån några kontaktannonser i verkliga livet kan det vara bra att ta en lunch-date istället för en middag. Om det är obekvämt eller fel så är det bara en lunch. En middag kan vara så mycket mer, och det kan vara en bra ide att spara på det krutet.

Kontaktannonser via webben är roligt och spännande. Det är även näst intill helt säkert ifall du följer de regler som finns uppsatta. Se till att du vet hur man ska kommunicera, och se till att du pratat länge med någon innan han eller hon får dina personliga uppgifter. Och var ärlig när du skriver om dig själv – det vinner alla på. Ärlighet vara längst, även i världen av kontaktannonser. Om du skrivit ifrån hjärtat kan du vara säker på att du får kontakt med människor som är intresserade utav den du är, istället för någon som är intresserad utav den du vill vara.
Mimmi

Anonym sa...

Det finns många olika typer av kontaktannonser tillgängliga via Internet, tidningar, och telefonnummer idag – och många spännande förhållanden har påbörjats på detta sätt. Det är ett helt legitimt sätt att träffas nu för tiden – ingen skam med att berätta att ”vi träffades via kontaktannonser på Internet”. En utav nackdelarna är dock att det ofta kostar pengar. Men om man på allvar söker det som kontaktannonser kan erbjuda finns det få alternativ.

Anonym sa...

Tänk och uppträd positivt. När du skriver saker om dig själv, ange då vilken typ av person som du letar efter. Visa humor och var positiv, men var även tydlig med vad dina egna intressen är och vilken typ av person du är intresserad av. Om du inte vill dejta en som röker, en som dricker, någon med barn, klargör detta (men utan att vara ohövlig) i din profil . Tänk dock på att det ändå kan hända att vissa rökare, ensamstående föräldrar kan komma att (av någon anledning) kontakta dig.